**Termeni și Condiții de Utilizare a Site-ului Sanctum Glamping SRL**

**1. Introducere**

Accesul și utilizarea site-ului www.sanctum.ro, administrat de Sanctum Glamping SRL (“Compania” sau “noi”), sunt supuse următoarelor termeni și condiții (“Termeni și Condiții”) și legilor aplicabile în România. Utilizarea site-ului implică acceptarea integrală și necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

**2. Serviciile Oferite**

Site-ul furnizează informații și facilitatea de rezervare pentru cazare în unitățile de tip glamping administrate de Companie. Descrierile, tarifele, fotografiile și orice alte informații asociate serviciilor de cazare sunt publicate în scop informativ.

**3. Drepturi de Proprietate Intelectuală**

Tot conținutul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la, texte, grafice, logo-uri și coduri sursă, este proprietatea Companiei și este protejat de legile privind drepturile de autor. Utilizarea fără permisiunea expresă a Companiei este strict interzisă.

**4. Obligațiile Utilizatorului**

Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității datelor de autentificare și trebuie să folosească site-ul într-un mod legal și etic. Este interzisă încercarea de a compromite securitatea site-ului.

**5. Rezervări și Plăți**

a. Rezervările devin efective doar după confirmarea lor de către Companie și după efectuarea plății avansului specificat.
b. Plățile se efectuează prin metodele acceptate de site și sunt securizate conform standardelor în vigoare.
c. Toate tarifele sunt exprimate în moneda locală și includ taxele aplicabile.

**6. Politica de Anulare și Rambursare**

Detaliile legate de anulările și rambursările pentru rezervările efectuate sunt specificate pe site și fac parte integrantă din acești Termeni și Condiții.

**7. Limitarea Răspunderii**

Compania nu poate fi trasă la răspundere pentru eventuali daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului sau a serviciilor oferite.

**8. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție**

Acești Termeni și Condiții sunt reglementați de legile României. Orice dispută legată de acești Termeni și Condiții va fi soluționată de instanțele judecătorești competente din România.

**9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor**

Compania își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă, cu condiția publicării versiunii modificate pe site.

**10. Informații de Contact**

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la [adresa de e-mail sau numărul de telefon].

Vă recomandăm să revizuiți acești Termeni și Condiții împreună cu un avocat specializat în dreptul comerțului electronic și dreptul turismului, pentru a vă asigura conformitatea cu legislația locală și internațională.