1. Ce este Sanctum Glamping Resort?

Sanctum Glamping Resort este un complex de glamping de lux situat în comuna Cireșu, județul Mehedinți. Combinați frumusețea naturii și confortul modern, resortul oferă corturi elegante și facilități premium pentru o experiență de relaxare și aventură în mijlocul naturii.

Care sunt facilitățile oferite în cadrul resortului?

Sanctum Glamping Resort oferă o gamă completă de facilități pentru a vă asigura un sejur confortabil și plăcut. Printre acestea se numără băi private, terase private, facilități de bucătărie, zonă de lounge, zonă de grătar, parcare și Wi-Fi gratuit în zonele comune.

Există activități sau atracții în apropierea resortului?

Da, în apropierea Sanctum Glamping Resort există numeroase activități și atracții pentru a vă bucura de timpul petrecut în zonă. Puteți explora rezervații naturale, puteți face drumeții, puteți vizita monumente și obiective turistice sau puteți participa la activități de aventură în aer liber.

Ce măsuri de siguranță și igienă sunt luate la Sanctum Glamping Resort?

La Sanctum Glamping Resort, punem mare accent pe siguranța și igiena oaspeților noștri. Respectăm și implementăm protocoale stricte de curățenie, distanțare socială și dezinfecție pentru a asigura un mediu sigur și sănătos pentru toți oaspeții noștri.

Cum pot rezerva un cort la Sanctum Glamping Resort?

Puteți face o rezervare direct pe site-ul nostru, sanctum.ro, prin completarea formularului de rezervare sau prin contactarea echipei noastre de servicii pentru clienți.

Este permis accesul cu animale de companie?

Regretăm, dar din motive de confort și siguranță, nu permitem animale de companie în corturile noastre.

Daca nu v-am raspuns deja la toate intrebarile frecvente si vreti sa aflati mai multe ne puteti scrie in formularul de mai jos